úvod   obšťastník  články   zprávy  kalendář   historie   sponzoři dresy  kontakty facebook

 


OBSAH OBŠŤASTNÍKU č. 4 schváleného na VV SKCÚ dne 25. 5. 2015

 1/ INFORMACE k akci „ NA JEŠTĚD DÁLKOVOU JÍZDOU“, konanou v sobotu 13. června 2015
2/ INFORMACE k akci „KOLEM DANOVA RANČE“, která se koná mimořádně v pátek 19. června 2015
3/ INFORMACE k první letošní akci „KOLEM 65“  v druhé polovině měsíce (sledujte web, mobily a počasí)
4/ STAV SERIÁLU „25 SEZON S CYKLOTOUREM“

5/ LETÁK K OTEVŘENÍ JEZERA MILADA A DALŠÍCH AKCÍ PŘÍLOHOU

 


SK CYKLOTOUR ÚSTÍ n. L. VÁS ZVE NA DALŠÍ AKCE 25. SEZONY

 

v sobotu 13. června

NA JEŠTĚD DÁLKOVOU JÍZDOU

Dálková jízda na Ještěd, která se jezdila v devadesátých letech, byla součástí kalendáře tehdy založeného oddílu od roku 1993 do roku 1998. V letech 96 a 97 se jela jakou součást dvoudenního Krkonošského cyklomaratonu. Z 15 účastníků 1. ročníku, který se jel 15. 5. 1993 je na skupinovém fotu ze současných členů oddílu Miloš Ďurčík, Zdeněk Hamala, Míra Hofman, Prokop Holý, Franta Loukota, Franta Medal a Ivan Šantora! Okamžik focení potvrzuje dobré počasí a zachovala se též kopie připraveného diplomu. Zájem silniční skupiny oživil tuto akci, která je po 22 letech opět součástí kalendáře 2015. Dejte si s námi 200 km. Sraz účastníků 7:00 – 7:15 u Okresního soudu na Střekově. Pozor není to u laviček, je to u nájezdu na cyklostezku. Odjezd na akci v 7:30 hod.

TRASA: 200 km: ÚnL – M. Březno – Lovečkovice – Úštěk – Blíževedly – Holany – Zahrádky – Srní – Zákupy – Brniště – Stráž p. R. – Dubnice – Křižany – Ještěd výpřež – Ještěd vrchol - Hoření Paseky – Rozstání – Janův důl – Osečná – Podvrší – Hamr na J. – Stráž p. R. – Zákupy – Č. Lípa – Žandov – Benešov n. Pl. – Děčín – Svádov (U Koruny). Startovné: 50 Kč, v ceně startovného doprovodné auto, pojištění, mapa trasy. V ceně není oběd, který bude realizován podle dohody.   

Vedoucí akce: Milan Fink - mob. 724 163 819, mob. doprovod. auta: 724 830 651.

POZOR, akce se koná za plného silničního provozu, účastníci jsou povinni dodržovat Pravidla silničního provozu pro provoz na pozemních komunikacích. Účastníci budou pojištěni pojistkou na případné následky z úrazu.

Při každém vyjetí, mějte na své paměti cyklistickou přilbu!



Specifická oddílová akce do nejhlubšího jádra středohoří, je tentokrát vedena jako páteční odpolední směna. Do jaké míry se projeví únava pracovního týdne nebo odhodlání zdolat další vrchol středohoří, se pozná až při tradičním dojezdu a slavnostním zakončení za plotem horizontu E 55. Pro účastníky je připravena cca 30 km trasa s hodnotnou prémií na hájovně Paškapole. Sraz účastníků v 15:30 hod na vyhlídce Větruše. Dojezd na Ranč asi v 17h.
Trasa: Větruše – Podlešín – Kletečná – Paškapole = 16km.
Zpět přes Záhoří a Řehlovice = 14km.
Startovné 50 Kč. V cíli kytara, buřty a pivo.
Ved. Mapař: 724 681 412.
Šéf dojezdového depa a občerstvovačky: Dan "37".

TO DÁ ROZUM, ŽE CYKLISTICKOU PŘILBU MÁM VŽDY NA HLAVĚ!


čtvrtek 18.6.

KOLEM 65 V ROCE 2015 – JÍZDA PRVNÍ 

 

Po tři letní měsíce provede vedoucí akce Míra Hofman účastníky nově označenými trasami v příhraniční oblasti Česka a Saska. Ve třech etapách projedete postupně úseky, které na sebe budou navazovat a na vlastní kůži a vlastní šlapání poznáte výsledek dlouholeté práce českých a saských nadšenců pro regionální rozvoj. První etapu zahájíme vlakovým přesunem do Dolního Žlebu a Labskou cyklotrasou.

Trasa: Schöna – Cunnersdorf – Rosenthal – Ottomühle – Hellendorf – Oelsen – Breitenau – Fürstenwalde – Fürstenau – Fojtovice – Adolfov – ÚnL. (cca 75 km) Předpokládaný vlakový spoj z Ústí hl. n. v 7:58 do Děčína a v 8:40 z Děčína do D. Žlebu. Občerstvení na cestě podle dohody.
Vedoucí akce Míra Hofman (tel. 724 133 923)
. Účastníky akce, kteří nemají sjednané stálé pojištění pro výjezd za hranice, žádáme, aby si sjednali jednorázové pojištění pro cykloturistickou akci v SRN. Akci budeme plánovat podle vývoje počasí, sledujte web a mobily.     

Při každém vyjetí, mějte na své paměti cyklistickou přilbu!


Dvoudenní směna: Ústí - Č. Budějovice - Ústí
28.- 29. 6. 2015 - 2x 275km - silnice

Cyklisticky a stylově se loučí se svobodou Venca V. z Budějc, předpokládaný odjezd z UL je v 5:30, sraz pod železničním mostem na silnici I/62 do Lovosic. Trasa: UL-Slaný-Beroun-Sedlčany-Dražíč-ČB. Zpět: ČB-Č.Brod-Mělník-UL. Ubytování zajištěno. Přihlášky nutné. Mapař.


Příznivcům železničářské závodní a cyklistiky sdělujeme, že ve dnech 27. a 28. června se bude v oblasti Trmic a Koštova konat Mistrovství ČR v silniční cyklistice železničářů. Někteří členové oddílu SK Cyklotour zde budou zajišťovat pořadatelskou činnost, ostatní jsou vřele vítáni jako diváci. Bližší informace poskytne Zd. Hamala (602 419 294), L. Kolský (607 907 985) .

 

Pořadatelé závodu Cyklo Milada, kteří k přepravě do Roudníků a zpět použijí hromadnou autobu-sovou dopravu, mají po předložení jízdenek nárok na proplacení jízdného. Nároky na proplacení můžete uplatnit u hospodářky oddílu, po ukončení pořadatelské služby nebo později. Autobusové spoje od Divadla v 6:39 s přestupem u Olympie, nebo v 8:07 přímo do Roudníků.


 

Děkujeme všem partnerům, kteří se v roce 2015 podílí na sportovní činnosti oddílu!